Zhvillime dramatike: Përfundon mbledhja e LDK-së, Hoti merr kritika të ashpra nga kryetarët e degëve, rrahje apo Çka ndodhi…/VIDEO

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti sot ka zhvilluar një takim me kryetarët e degëve të LDK-së në selinë qendrore.

Mësohet se në këtë mbledhje, Hoti u ka treguar kryetarëve të degës për punën gjashtë mujore si kryeministër i Kosovës.

Në takim ishin shumica e kryetarëve të degëve. Hoti gjatë prezantimit të tij, mori kritika të ashpëra për mos komunikim me degët e LDK-së gjatë kohës sa ishte kryeministër.

Po ashtu, ai është kritikuar se nuk ka mbështetur strukturat e LDK-së, duke mos bërë diçka konkrete në punësim.

Ndër më të ashprit me kritika ka qenë kryetari i degës së LDK-së, Feim Brava.

Pjesë e këtij takimi nuk ishte Isa Mustafa, por ishin Agim Veliu dhe Arban Abrashi.

Mësohet se disa nga kryetarët e degëve e shohin këtë takim të organizuar nga Hoti si tentim për t’u rikandiduar si kryeministër.

Tutje, mësohet se disa degës si Hani i Elezit, Shtimja, por edhe Rahoveci janë kundër rikandidimit të Hotit për kryeministër.

Hoti në ditët në vijim pritet të iu dërgojë me email kryetarëve të degëve të LDK-së raportin e tij të punës

Po ashtu në ditët në vijim, pritet që LDK të ftojë mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm, ku do të aprovohet kandidatura për kryeministër dhe lista për deputetë.