Zeka: Për me qen pjesë e Vetëvendosjes duhesh me kan ‘qen’ që shan

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, është përfshírë në debatin e kríjuar rreth pretendimeve se mes deputetëve të Lidhjes Demokratike dhe Vetëvendosjes, pati përp lasje fízíke. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE

Zeka shprehet se Vetëvendosje ka ínskenuar rastín meqë sipas tij s’munden të jetojnë pa provokíme e sharje, njofton Klan Kosova. Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, është përfshírë në debatin e kríjuar rreth pretendimeve se mes deputetëve të Lidhjes Demokratike dhe Vetëvendosjes, pati përp lasje fízíke.