Vjollca Gashi UÇK e quan Ushtria Çetnike e Kosoves

Te gjithe jane quditur me keto fjale te Vjollca Gashit.

Vjollca Gashi UÇK e quan Ushtria Çetnike e Kosoves
ka bër nje postim mjaft te quditshem dhe ka marr vemendjen e te gjithve.

Vjollca ka bër shkrim shum fyes dhe denigrus ndaj Uck-s ku kan reaguar shum qytetar ja detajet