Vejusha 43 vjeçe: Kam shkuar me me mbi 80 burra të martuar, ja këshilla që duhet gjithë ta DINI

Vejusha 43 vjeç dhe nëna e dy fëmijëve dhe nuk e ka problem të pohojë se ka shkuar me 80 burra të martuar. / 7 sekonda pasi ta hapësh marketingun dhe vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE

Vejusha 43 vjeçare pretendon se burrat me të cilët ajo shkon nuk bëjnë se.ks me gratë e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata i tra.dhëtojnë. Gjithashtu thotë se ajo e shijon jetën si t’i vijë dhe nuk pendohet për asgjë sepse fundja po bën atë që dëshiron. ‘Kjo historia e ‘derisa humbja nga jeta të na ndajë’ nënkupton se monogamia fu