U mbajt e fshehur shumë gjatë por ja dhëndërr i kujt është Kadri Veseli

Kryetari i PDK-se dhe kandidati per kryeminister, Kadri Veseli është i martuar me Violeten dhe kanë 4 fëmijë, 1 vajzë dhe 3 djemë. /

Portali merr vesh se Kadri Veseli është dhëndërr i Llapit, bashkëshortja e tij Violeta është nga fshati Shajkofc i komunës së Podujevës ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko do befasohesh duke e lexuar lajmin ep lote dhe duke i pare fotot e babgjyshit te Kadri Veselit i cili ka humbur zgjedhjet e kaluara.