TEA nga përputhen un kom Zemer te madhe më pelqejn shum djem, nuk hargjohet ajo po…. /VIDEO

Një ndër protagonistët shumë të përfolur të “Përputhen”, mbetet Beart Rexhepi, i cili edhe pas dalje nga emisioni u komentua shumë në publik, madje më shumë se ata që ishin pjesë e programit.

Ndërkohë, Tea ishte ylli absolut i formatit, e cila u tha se u përputh me Andin. Dyshja Tea dhe Andi janë çifti i parë i “Përputhen”, ama kjo duket të jetë një farsë e produksionit, pasi e vërteta po del të jetë ndryshe.