Taynas i del c… jasht, fustani shumë i shkurtër. – (FOTO)

Këngëtarja nga Prizreni, Tayna ka festuar mbrëm ndërsa 26 vjetorin e martesës së prindëve të saj, por fustani i shkurter i ka treguar më tepër sic duket dhe si duket vetë Tayna nuk e ka vënë re.

clcat e saj kanë dalur jashtë nga fustani i shkurtër…