Reagon Albini pas tentimit të PDK-së për SEHIRE, Pasha Kuranin nuk më kapin Sehiret/VIDEO

Pas një hulumtimi ka zbuluar se PDK ka angazhuar Hoxhë Basi Peçanin apo siç njihet ndryshe Burdushi, me një kontratë të majme, fiks 200 mijë euro, me qëllim që Burdushi t’i bëjë sehire Albinit, duke ia pamundësuar diqysh, gjithqysh, pjesmarrjen në Zgjedhje. 

Ka reaguar Albin Kurti i cili ka thënë se Pasha Kuranin kemi me fitu apet.

Kurani më mbron nga Sehiret dhe ska shanca me më sulmu PDK përmes Burdushit./LAJM SATIRIK