Qosja i thotë Buzhalës: Je më i ke q se Nikolla Pashiqi, Rankoviqi dhe Millosheviqi

Ak ademik Rexhep Qosja ka thënë se drejtuesit e televizionit T7 se kanë ur rejtje të madhe për Shqipërinë.

As kryeministri i Serbisë mbretërore, Nikolla Pashiqi, as ministri i Sigurimit të Brendshëm Shtetëror – U DB-së së Serbisë dhe Jugosllavisë Komuniste, Aleksandër Rankoviqi e as kryetari i Serbisë pse udodemokratiko-fashiste, Sllobodan Millosheviqi, që aq shumë e kanë dëshiruar zhb ërjen e shtetit shqiptar, se drejtuesit e mediumit Gazeta Express, ka thënë Qosja, transmeton AlbanienShow