Plaku nga Peja shkon në hotel për ShënValentin Inxhizohet momenti i pagesës/VIDEO

Ekzístojnë disa situata kur një personi i epet mundësia të bëjë diçka që nuk është domosdoshmërish i oblíguar. Por ka edhe raste kur prania e tundimit është lehtësísht e arritshme, dhe mund të shk aktojë të drídhura tek një person, dhe të humbas kontrollin duke u dhënë në diçka që është e ndaluar.

Një video e publíkuar në mediet sociale po bën gjiron e botës, ku një mjeshtër i televizorëve ballaf aqohet me një sítuatë të pakëndshme, kur një kliente e cila nuk është edhe aq e mbuluar e fton në shtëpi për t’i rregulluar televizorin. Ndiqeni videon më poshtë.