Kjo zonjë qenka gruaja e humanistit të njohur Halil Kastrati

Halil Kastrati është një nga figurat më të njohura në Kosovë.

Në vitin 2009 ai themelojë shoqatën “Jetimat e Ballkanit”, duke u dalë në ndihmë familjeve nevojtare, Humanisti është i martuar dhe ka tre djem, ku gjithmonë u kërkon falje veçanërisht djalit autist, që shumë herë nuk ka qenë pranë tij, ngase ishte në teren për të identifikuar familje në nevojë.

Kur jemi tek familja, së fundmi në rrjetet sociale po qarkullon edhe imazhi i gruas së tij.

Ajo qenka një zonjë e rëndë dhe mjaftë e bukur, duke shkëlqyer në këtë paraqitje….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Mërgimtari nga Gjermania ia mësyn Kosovës me shpejtësi 300km/h policia serbe sën e ndalon (VIDEO)

“Çmenduri” në autostradë: Kosovari vozit mbi 240 km/h, nuk i ndalet policisë dhe fillon… Një qytetar ka bërë një lëvizje shumë të rre zikshme me veturën e tij. vjenm nga Gjermania për 7 orë

Në një video të publikuar në rrjetet sociale shihet teksa vozitësi i veturës BMW tejkalon shpejtësinë 240 km/h. Për më tepër në momentin e vozitjes së “çme ndur” policia shfaqet para tij por i njëjti vazhdon të vozisë duke i sha rë në shqip e serbisht policët.

Në këtë test bien edhe shoferët më të mirë, kush ka përparësi në këtë udhëkryq

Shumë shoferë që përdorin makinën çdo ditë si mjet transporti janë të bindur se mund të zgjidhin çdo problem trafiku.

Prej kohësh është e njohur se pyetjet më të vështira në teste janë ato me “udhëkryqe”, d.m.th. fotografi ku pas rregullave dhe shenjave të trafikut, shoferi i ardhshëm duhet të vlerësojë se cili automjet ka përparësi.

Shikojeni mirë këtë fotografi, dhe përgjigjuni se sipas cilit rend duhet të lëvizin veturat.

Kujdes, gabojnë edhe shoferët më të mirë

Mihrije Braha: Jam femra më e bukur, më e kompletuar dhe më inteligjente në Kosovë[Video]

Këngëtarja shqiptare, Mihrije Braha, nuk është treguar fare modeste së fundmi. Në paraqitjen e saj më të fundit televizive, këngëtarja ka deklaruar se ajo ka pasur në plan të bëhet mjeke ose pedagoge nëse nuk do të ishte këngëtarja. Mihrije Braha prej kohësh është e përfshirë jo vetëm në muzikë, por edhe në biznes. Në Instagram ajo vazhdimisht vazhdon të postojë foto ku duket bukur. Ndërkaq, së shpejti priten edhe projekte të reja muzikore prej saj.
Lexo më shumë në: Mihrije Braha: Jam femra më e bukur, më e kompletuar dhe më inteligjente në Kosovë