Nga nje rrugaq e hajn u shendrrova ne njeri i cili esht ne rrugen e Zotit , Isha tek nje hoxh per te ber rukje dhe me dha një….

Pershendetje , jeni faqja me e mir edhe une desh ta ndaj istorin time ne ju jam nje djal 26 vjeq jeta ime par 1 vit ishte fer i vertet po i falminderoh Zotit eshe 1 person qe me ka ndimu me u largu nga ruga e shejtanit te mallukum par 1 vit isha ( Rugaq).

Kish shum problem jetesore miresh me sen e kqi luqjsh (Bigjos perdor stupstac nakotike) bej shum gjer qe ish jash ruges te Allahut nuk kish meshir per azgje ne jet por i falminderohe Allahu te madhrishem se nje dit me prind e mi kesh tek ni person edhe dhe me lexoj (Kuran ) edhe me dhi disagjer mi lexu edhe ndosh kjo esh mrekuillja e Allahu qe ka ndoll mbi mua sod jam nje person tjter.

Sod jam mndish nuk luj bigjoz nuk perdor supstac nakotik po i fal 5 vake edhe jam ne ruge e zoti edhe per ket e falminder Allahu edhe ket person qe ne ka ndimu nuk e kam besu se do vi nje dit e till per mu te kem nje jet normal si gjith te tjer po tan kur me kujtohe gjer qe i kam shaktru familjes edhe gjith reth tim jam pendu shum per ato qka kam ber ne jet po shpersoj se alla do mi fal maket qe kam ber nje dit kshtu qe motra e vellazni e mi nese ken dik me ksi probl ndimoj se met verte kajn nevoj per ndim tuj ksi njer nuk jan te vedish qka bejn jan jash ruges Zoti Nga nje rrugaq u shendrrova ne njeri i cili esht ne rrugen e Zotit , Isha tek nje hoxh per te ber rukje dhe me dha nje leteratur per ta lexuar ajo me ndihmoj shum dhe