Nëse e shihni këtë Person lajmërone Policin e Kosovës menjëhere, është tepër i…..

Kërkesë për bashkëpunimPejë, 12 mars 2021 Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më autorizim të Prokurorisë Themelore nё Pejё, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.Personi i kërkuar është: ALI (Mehmet) MORINA i lindur me 04.08.1993 nё fshatin Dresnik- Klinë.I akuzuari është i kërkuar për veprat penale:-“HYRJE NE SISTEMET KOMPJUTERIKE”-“KANOSJE”-“LENDIM I LEHTË TRUPOR”Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:-192 dhe 080019999 (pa pagesë)-039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë