Nervozohet keq Mërgimtarja “O ju katunar, mjelni lopën” Harruat që hanit bukë me pasul(Video)

Një emigrante shqiptare po bën xhiron e rrjetit pasi ka publikuar një video në mediat sociale. Vajza bionde, identiteti i të cilës nuk bëhet me dije, dëgjohet teksa jep ‘leksione’ për shqiptarët që shkojnë në emigrim dhe për mënyrën se si ata i shpenzojnë lekët /Pamje mePosht.

Më tej ajo thekson se shqiptarët e tillë, harrojnë se nga vijnë dhe se kanë ngrënë fasule gjithë jetën dhe kanë mjelë lopë