Milaim Zeka: Leni xhamijat, ndërtoni ‘pufa’ në Prishtinë o njerëz t’knaqemi krejt bre…

Milaim Zeka: Lejini xhamijat, ndërtoni ‘pufa’ në Prishtinë o njerëz t’knaqemi krejt bre…

Milaim Zeka si zakonisht sipas burimeve të barcashqip.net prap ka bë “shkret”
Ish-deputeti i partis Nismia dhe njëherit gazetari Milazim Zeka ka dalur kundër ndërmit të xhamis së madhe në Prishtinë. Zeka tha se kryqyteti është mbushur me xhamia dhe ka mjaftushem.
Madje ai tha se po ndërtoni xhamia, ndërtoni ndonjë puf, ishim knaq të gjithë ja dhe video: