Mërgimtari nga Kosova ia mësyn Zvicrës me shpejtësi 300km/h policia serbe sën e ndalon (VIDEO)

“Çmenduri” në autostradë: Kosovari vozit mbi 300 km/h, nuk i ndalet policisë dhe fillon… Një qytetar ka bërë një lëvizje shumë të rre zikshme me veturën e tij. vjenm nga Kosova për 7 orë

Në një video të publikuar në rrjetet sociale shihet teksa vozitësi i veturës BMW tejkalon shpejtësinë 300 km/h. Për më tepër në momentin e vozitjes së “çme ndur” policia shfaqet para tij por i njëjti vazhdon të vozisë duke i sha rë në shqip e serbisht policët.