Mërgimtari i dërgon Mesazh Valon Sylës o i paftyr do të…./VIDEO

Selam Dyrsirës që i ofendon Mërgimtarët. Kam shum dëshir që ky mesazh të arrij aty ku e ka vendin. Me Respekt I juaji Artan Sallauka

Qenka nisë diaspora për Kosovë. Po e proklamojnë si inekcion ekonomik… edhe kishe po vinë me na majtë;Ngoni gërrnaça. Me pas efekt ekonomik, duheni me kriju punësim. Për ka 200 euro që ja u leni plakave bashkë me korona-virus, kurrfar efekti ekonomik s’është.’Xhamadani vija-vija ështê korona, trus te shpija‘ Është dhuratë për familjet e juaja, është ndihmesë, por sështë esenciale për Kosovë.

Merrne vesh se për veti e keni çdo shpenzim dhe çdo dhuratë që ja bëni familjeve të juaja dhe njerëzve që i doni, por se keni për ne, pë Kosovë. E keni për më të afërmit tuaj.Edhe mos rreni… se jeni bo të gërditshëm.A e dini se 1 njeri me majt në Kosovë kushton minimumi 320 euro për muaj, ose 3840 euro në vjet. Kosova i ka 1.7 milionë banorë, për me majtë Kosovën duhen 6.5 miliardë e 280 milionë euro.