Lladrovci: ‘Thaçi është barabart me Skenderbun edhe Adem Jasharin.’ – (VIDEO)

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci lavderoj shume ish-presidentin e Kosovës, Hashim Thacin. I pari i Drenasit tha se Hashim Thaci eshte i barabart me Skenderbun dhe Adem Jasharin.

‘Populli duhet mu ndi krenar qe ka nje president si Hashim Thaci, njeri i beses, i fjales, i mban premtimet.’ happeni happsiren e më p00shtme ndqiniii pamjeet e intervistes