Limaj: ‘Ende pa i hapur sytë mirë në mëngjes, mendoj për tmirën e popullit.’

Limaj: ‘Ende pa i hapur sytë mirë në mëngjes, mendoj për tmirën e popullit.’

Kryetari i Nismas, Famit Limaj tha se populli i Kosovës duhet me qenë krenar për një person si Famir Limaj, ai u shpreh se ende pa i hapur mirë sytë në mengjes mendoj për poppull. ‘Unë 24 orë në ditë mendoj për tmiren e këtij vendi, si me hap vende të tjera të punës, të rritën pagat.

“Ne para se me ardh ky afat kemi pasur bisedime të ndryshme dhe kemi shprehur dëshirën që aps zhvillimeve të fundit pas qershorit dhe zhvillimeve që po ndodhin. Si nismë kam shprehur gatishmërinë që forcat patriotike të vendit të ulemi dhe të bisedojmë. Ne emër të saj kemi bërë hapa në muaj e fundit për të arritur të tejkalojmë vetveten dhe gjërat që janë më të vogla. Ka pasur një interesim të vazhdueshëm dhe kërkesë të bashkëluftëtarve dhe invalidëve etj që të gjejmë rrugë të përbashkët dhe të ndërtojmë rrugë të përbashkët. Kjo nuk është bërë fatkeqësisht. Kam dëgjuar dëshirën e qindra njerëzve që kanë dëshiruar të shohin një fron të përbashkët mes PDK dhe Nismën. Kjo shancë u humb dhe nuk u konkretizua.