LAJM TRONDITES: LDK u regjistrua në Beograd. Rugova u takua me Millutinoviq gjatë sulmeve dhe arriti marrëveshje /VIDEO

Presidenti serb Milan Milutinoviç dhe udhëheqësi shqiptar etnik i Kosovës Ibrahim Rugova kanë nënshkruar një deklaratë të përbashkët duke propozuar paqen, sipas raporteve të televizionit serb. Dyshja u takuan në kryeqytetin e Kosovës dhe sipas Milutinoviç ata ranë dakord mbi propozimet për të sjellë refugjatët përsëri në shtëpi. Por burimet e NATO-s janë skeptikë rreth njoftimit, duke thënë se Rugova po merr pjesë në bisedimet me detyrim dhe se ai është në të vërtetë një i burgosur i autoriteteve Jugosllave. Udhëheqësi shqiptar etnik i Kosovës Ibrahim Rugova mori pjesë në një takim dy orësh me presidentin e Serbisë Milan Milutinoviç në kryeqytetin rajonal të Prishtinës.