Kryeministri Hoti: Liverpoolin në fundjavë e keni 2sh të sigurtë

Kryeminsitri Avdullah Hoti i cili njihet edhe si përcjellës i madh i futbollit dhe gjithashtu si fans i madh i Liverpoolit ka progonozuar fitoren e këtyre të fundit në javën e ardhshme në transfertë ndaj Aston Villa-s.

‘Këtë javë e keni 2sh t’paçt Liverpoolin, nuk e lshojn kurqysh fitoren’ ishin fjalët e Hotit.

‘Nëse nuk del 2sh kjo lojë, ejani në zyren time të hënën me tiketa dhe une do të u’a rimbursoj humbjet’ shtoi Hoti./LAJM SATIRIK