Kjo zonjë qenka gruaja e humanistit të njohur Halil Kastrati

Halil Kastrati është një nga figurat më të njohura në Kosovë.

Në vitin 2009 ai themelojë shoqatën “Jetimat e Ballkanit”, duke u dalë në ndihmë familjeve nevojtare, Humanisti është i martuar dhe ka tre djem, ku gjithmonë u kërkon falje veçanërisht djalit autist, që shumë herë nuk ka qenë pranë tij, ngase ishte në teren për të identifikuar familje në nevojë.

Kur jemi tek familja, së fundmi në rrjetet sociale po qarkullon edhe imazhi i gruas së tij.

Ajo qenka një zonjë e rëndë dhe mjaftë e bukur, duke shkëlqyer në këtë paraqitje….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..