Jam E Lirë, Jetojë Në München Te Gjermanise, Kërkoj Një Mashkull Për Lidh,Je Pse Jo Edhe Martesë…!!!

Jam e lirë, jetojë në München te Gjermanise, kërkoj një mashkull për lidh,je pse jo edhe martesë…!!!
punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes do te ishte e mundur nr per kontakt mund ta merrni pasi te kryhet …Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale