Hoti i drejtohet Mergimtarve: ‘Nëse e doni shumë Kosovën, tregone vetën tani.’

Kryeminstri i Kosovës, Avdulalh Hoti ka kërkuar nga mergata kosovare të mlidhen rreth 2 milion euro dhe ti jipen Kosovës. I pari i vendit tha se mergata i ka ndihmuar gjithmon Kosoves.

Hoti tha: ‘Unë besoj se mergata do i mledh 2 milion euro dhe do ja dhuroj qeveris së Kosovës, si kompenzim për ato 2 milion të humbura.’