Është koha ti futem politikës dhe ta marr Kosovën në ‘Dor teme’, si mendoni ju?

“Vetëvendosje kurrë nuk mundet me i mbërri 50 për qind të votave. VV nuk mund t’i arrijë më shumë se 33%””, ka thënë Haxhiu në T7.

Ndërsa për PDK-në e LDK-në tha se në rezultatin më të keq të tyre nuk bien nën 20 për qind, kurse për AAK-në e Ramush Haradinaj tha se ka 10 %. Haxhiu tha se totali i votave shqiptare është rreth 87% pa minoritete. / Hap marke tingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive