E turpshme:Mërgimtarët po i thyejn kerrat në Kosovë për të marr Para nga SIGURIMET….

Një mërgimtar ka deklaruar se këtë të diel pas mesdite në një parking të një supermarketi në Suharekë i janë vjedh para të gatshme dhe një telefon.

Ai ka theksuar se i janë vjedhur pesë mijë franga zvicerane.

Nga fotografitë e dërguara shihet se grabitësit kanë thyer xhamin e veturës dhe kanë marrë çantën me para dhe aparatin telefonik.