Bukuri e rrallë: Kështu nuk e keni parë Avdullah Hotin kurrë

Bukuri e rrallë: Kështu nuk e keni parë Avdullah Hotin kurrë

Kryeministri Avdullah Hoti ka befasuar publikun me foton e fundit.
I pari i ekze kutivit dhe nënkryetari i Lidhjes Demokratike është shfaqur me pozë se xy dhe pa syze teksa frizeri po përgatitej për qethjen e tij.
Duket se frizura e re mund ta bëjë Hotin edhe më se xy.Frizeri i tij në anën tjetër nuk ka kursyer fjalët më të mëdha për Hotin.