Berat Buzhala dhe Valon Syla dërgohen në Spital, gjendja tepër e rënd/VIDEO

Ndërkohë që Portali Albanian Post themeluar nga analisti Baton Haxhiu bashë Bashkë me Institutin “Gani Bobi” publikuan Exit Pollin e vetëm për zgjedhjet Parlamentare në Kosovë.

Sipas këtij exitpoll-i VV udhëheq me 53 përqind.

Vetëvendosje e Albin Kurtit ka fituar më shumë se gjysmën e votës shqiptare në zgjedhjet e jashtëzakonshme të 2021-së.

Rezultatet e EXIT POLL tregojnë se Vetëvendosje ka fituar 53% të votave.

E dyta është Partia Demokratike e Kosovës me 20% të votave.

Lidhja Demokratike e Kosovës është e treta me 17%.

Kurse Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka fituar 7% të votave.

Nisma, sipas EXIT POLL, nuk kalon pragun dhe mbetet në 2%.

Gazetarët Valon Syla dhe Berat Buzhala pësojn infrakt nga këta Rezultate shpresojm që të ju kalon dhe të ju kthehen debateve, Valon Syla pëson jashtqitje të mdhaja nga goja/Lajm Satirik