Avokati kapet duke kryer marrëdhënie sek*uale në zyrë/VIDEO

Avokati kapet nga Zoom duke u zhveshur dhe duke bërë seks gjatë seancës gjyqësore online.

Hector Paredes Robles ishte avokat mbrojtës në një çështje të falsifikimit të tokës, mashtrimit dhe zhvatjes kur ai u pa të bënte seks me një grua në një video “live”.

Ngjarja u cilësua si një turp për profesionin e tij nga gjykatësi që kryesoi seancën virtuale, ndërsa kamera e tij në zyrë duket se ishte e ndezur gabimisht dhe ai nuk e kishte kuptuar.

Pamjet e jashtëzakonshme e nxorën atë të zhveshur dhe i ulur në karrigen e tij, ku po ashtu shfaqej edhe një grua e zhveshur, ndërsa zyrtarët e gjykatës dhe avokatët e tjerë të habitur panë skenat e turpit në Peru.

Gjykatësi John Chahua Torres thirri një oficer policie ndërsa një ndihmëse u përpoq të paralajmëronte Paredes Robles se seanca e tij seksuale po shikohej dhe regjistrohej në një institucion publik.

Sekuenca surreale e ngjarjeve ndodhi të martën gjatë një seance virtuale të organizuar nga një gjykatë në Pichanaki, në rajonin qendror peruan të Junin.

Me seancat e seksit që vazhduan të ishin të forta, “ne jemi dëshmitarë të akteve të pahijshme që përfaqësojnë një shkelje të mirësjelljes publike dhe përkeqësohen nga fakti që ato regjistrohen në institucionet me rëndësi në shkallë vendi”, tha Gjykatësi Torres./a.m/NOA.al