Aplikacioni Tik Tok Del Me Statistikat E Fundit, Vetëm Edhe Një Përqindje E Vogël E Budallve Ka Mbetur Pa Dalë Në Shesh.

Aplikacioni Tik Tok del me statistikat e fundit, vetëm edhe një përqindje e vogël e budallve ka mbetur pa dalë në shesh.

Agjencia Statistikave te Kosovës publikon rezultatet nga anketa e fundit e realizuar në Tik Tok, ku kemi të dhënat e fundit mbi gjendjen reale në popullin e Kosovës.

Siq citon edhe kryetari i ASK, Z. Statistik Mesataraj, “vetëm edhe 7 perqind e budallve kanë mbetur pa dal në shesh”.

Mosha mesatare e të “zgidhurve” është rreth 25.6 vjeq, ndërsa gjinia mashkullore prin dukshëm ndaj asaj femërore. Ndërsa muajt më të frytshëm ishin Marsi dhe Prilli, kur për shkak të karantinës u u zbuluan qindra talente te ndryshme brenda komunitetit tonë.

Vlen të ceket se dy personazhet momentale më të shikuara janë Bimiflymood dhe Kobra.