Ali Ahmeti: Albin Kurti është produket serb, nuk i duhet Kosovës.

Ali Ahmeti: ‘Albin Kurti është produket serb, nuk i duhet Kosovës.’
Në intervisten e dhënë për televizionin shqiptar ‘ORA’, Ali Ahemti ka krittikuar liderin e Vetëvendosjes, Albin Kurtin. Ahmeti tha se Albini është produket serb dhe nuk i duhet Kosoves.
‘Kurti është produket serb që punon dhe vepron në Kosovë për interesa të Serbis, dmth Albini merrë porosi nga Vuciq për popullin e Kosovës.’/Portali Arena