Aida Dërguti merr lule për Shën Valentin me mbishkrimin “Me dashuri nga ai muti”

Edhe pse ata janë ndarë dhe rrugët e tyre kanë marrë kahje tjetër, megjithatë duket se Shën Valentini e ka bërë nostalgjik Albin Kurtin.

Mësohet se në adresë të Aida Dërgutit, deputetes së Lëvizjes Vetëvendosje, kanë arritur sonte një buqetë me lule dhe me një mbishkrim të çuditshëm që menjëherë është lidhur me Kurtin.

Një buqetë lule i ka shkuar sonte Aida Dërgutit, por me një mbishkrim tejet romantik: Me dashuri nga ai muti?.

Sipas këtij mbishkrimi del se ai që i ka dërguar është Albin Kurti edhe pse emri i tij nuk ka qenë në lule.

“Nuk është problemi të fyerja që ma ke bërë Aida. Jo të fjalët që ke përdorur. Të fali sikur edhe të mos më kishe kërkuar falje. Personalisht, ajo nuk më ka kurrëfarë borxhi mua. Jam çuditur dhe zhgënjyer për qasjen për dëshirën për arrestimin që mu bë. Thelbi nuk është fjalori i saj por kjo ndjenja armiqësore dhe komunikim tinëz. Aida nuk hyn as në 50 aktivistët e VV’së që kamë pasur mospajtime. Ajo nuk është fajtore. Je mashtruar”./LAJM SATIR