91 vjeçari merr abdes me uj të ngrirë, bora dhe akulli nuk i pengojnë të falet (VIDEO)

91-vjeçari Şerif Mehmet Erdem, i cili jetonte në fshatin Çeribaşı të rrethit Büyükorhan të Bursas, udhëton me një këmishë me mëngë të shkurtra edhe në dimër të ftohtë.
Njeriu i vjetër që e u rr en ngrohjen nuk mban veshje te trasha. Şerif Mehmet Erdem, i cili ur re n nxehtësinë, nuk ulet në dhomën e furrës në shtëpi !