22 vjeçarja shqiptare nga Zvicra: Kerkoj burr ta marr ne Zvicerr veq let jet…

Shqiptarja 22-vjeçare nga Maqedonia, gjatë rrëfimit të saj ka dashur të ngelë anonime, duke filluar historinë e saj emocionuese:

„Jam 22-vjeçare dhe e rritur në Seeland të Zvicrës. deshira ime sesht edhe e madhe te martohem me shqiptar por babi me thot gjithmon gjeje nja djal shqiptar por une skam kontakt me shqiptar si tja bej kjo eshte adres ime dhe nr telit ja dhe video

Shqiptarja 22-vjeçare nga Maqedonia, gjatë rrëfimit të saj ka dashur të ngelë anonime, duke filluar historinë e saj emocionuese: „Jam 22-vjeçare dhe e rritur në Seeland të Zvicrës. deshira ime sesht edhe e madhe te martohem me shqiptar por babi me thot gjithmon gjeje nja djal shqiptar por une skam kontakt me shqiptar si tja bej kjo eshte adres ime dhe nr telit ja dhe video