10 euro hyrja në Prishtinë për mërgimtarët– Ide e qëlluar, apo gabuar?Komenti juaj?

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, është deklaruar serish lidhur me propozimin e tij për vendosjen e taksës për veturat që hyjnë në kryeqytet.

Pas reagimeve të ndryshime lidhur me këtë çështje, i pari i Prishtinës ka përdorur serish Facebookun për të dhënë sqarime shtesë.

“S’është taksë për qytete tjera, por pagesë shtesë për një pjesë të qendrës ku ka shumë tollovi me vetura. Kjo vlen për krejt dhe jo vetëm për regjione të tjera si drenica llapi e dukagjini ja postimi tij dhe ju lutem jepne mendimin e juaj si e vlersoni krejt qet pun me posht e keni inqizimin e plot: