𝐍𝐮𝐤 𝐩ë𝐫𝐦𝐛𝐚𝐡𝐞𝐭 𝐤ë𝐧𝐠ë𝐭𝐚𝐫𝐢 𝐀𝐟𝐫𝐢𝐦 𝐌𝐮ç𝐢𝐪𝐢 !! 𝐃𝐨 𝐢 𝐟𝐢𝐥𝐥𝐨𝐣 𝐃𝐚𝐬𝐦𝐚𝐭 𝐧ë𝐬𝐞…

Këngëtari Afrim Muçiqi është treguar shumë i ashpër me politikanët dhe qeverine.

Në emisionin Show Time, Muçiqi ka folur për masat e Qeverisë për parandalimin e koronavirusit gjatë vitit që shkoi.

Ndalesa për dasmat ka qenë ajo që e ka irrituar më së shumti Muçiqin, i cili tha se…

Komunitetin e këngëtarëve më shumë e ka dëmtuar Qeveria sesa pandemia.

VIDEO